Deltag nu

Månedens spørgsmål

Nordjyllands ældste dagblad har gennem tiden haft mange navne. Avisen som vi kender som NORDJYSKE Stiftstidende udkom første gang 2. januar 1767 under navnet Nyttige og fornøyelige Jydske Efterretninger. Dette navn bar avisen de første fire år, hvor den udkom hver fredag i et oplag på et par hundrede eksemplarer.

Hvilket år udgav NORDJYSKE Medier første gang nyheder i avisform?

Jubilæumskonkurrence

Hele 2017 fejrer vi vores 250 års jubilæum. Det gør vi bl.a. med vores store jubilæumskonkurrence, som er for alle nordjyder. Konkurrencen kører hele året, og der er vindere hver måned. Gevinsterne er alt fra lækkert køkkengrej og tasker til koncertbilletter og rejsegavekort. Som hovedgevinst i årets sidste udtrækning har vi en bil.

Langagervej 1 – 9200 Aalborg Ø – jubilaeumskonkurrence@nordjyske.dk

Hovedgevinsten er en bil.
Mærke, model og farve afsløres senere.
Vinder udtrækkes i december 2017.

Ansatte i NORDJYSKE koncernen (og ansattes husstand) kan ikke deltage i konkurrencen. Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. Gevinstafgift er betalt. Deltagere skal være over 18 år. Vinderne får direkte besked og offentliggøres i avisen. Deltagelse forudsætter tilmelding til NORDJYSKE Mediers daglige nyhedsbrev.

I denne måned kan du bl.a. vinde:

Er du abonnent på NORDJYSKE Stiftstidende?

For dig som er abonnent på NORDJYSKE Stiftstidende, er der ekstra gode gevinstmuligheder. Vi udlodder bl.a. to årsabonnementer samt 12 månedsabonnementer.

 

Læs betingelser
Fix the following errors:
Hide